E Nabiz Randevu

Wiki Article

Hastane Randevu

Artık halk artık sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlandı. Artık kolay bir şekilde hastane randevularını alan vatandaşlar, randevu tarihi ve de hastane tercihinin yanında istedikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük Hastane Randevu bir kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 numarası ile alınan randevular ile hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş yapmalıdır. Ancak internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 numarasını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu Hastane Randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet ile giriş’ seçeneğine tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş Hastane Randevu yapan vatandaşlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page